فناوری, هفتم مسوولیت, هفتم هدف

تحقیق در مورد زندگی یکی از دانشمندان

در مورد زندگی یکی از دانشمندان و اختراعات و اکتشافات آنها تحقیق کنید و در قسمت دیدگاه ها نتیجه تحقیق خود را بنویسید.

برای رفتن به قسمت دیدگاه ها بر روی عنوان این مطلب یا اینجا را کلیک کنید.

فقط توجه داشته باشید که نباید مطلب تکراری ارسال کنید.

درباره سید مهدی اخوان

سید مهدی اخوان هستم. در دبیرستان شهید اژه‌ای درس خواندم و لیسانس برق از دانشگاه صنعتی اصفهان گرفتم و فوق لیسانس مدیریت mba از دانشگاه اصفهان. تقریبا از همان سال‌های اول دانشجویی در کنار درس، در مدرسه اژه‌ای و سادات معلم هم بوده‌ام و چند سالی است که در مدرسه همت معلم هستم. در کنار علاقه ام به معلمی، از بچگی عاشق وسایل و ابزارهای مختلف علی الخصوص دیجیتال هستم و به برنامه های کامپیوتری علاقه دارم. لذا در کنار معلمی فعالیت‌های جذاب دیگری هم دارم که احتمالاً آنها را به مرور لو خواهم داد (شاید هم لو بره) این را هم بگم که قرمه سبزی را هم با هیچ غذایی عوض نمیکنم. از اخلاقم هم چیزی فعلاً نمی گویم چون خودتان به مرور آن را هم می‌فهمید.

۳۴ دیدگاه در “تحقیق در مورد زندگی یکی از دانشمندان

  1. admin گفت:

    شیخ بهایی یکی از دانشمندان زمان شاه عباس بود که او به شیخ بهایی دستور داد نانی اختراع کند که مقوی باشد و در سفرهای به راحتی بتوانند از آن استفاده کنند. شیخ بهایی بعد از تحقیق فراوان نان سنگک را به افراد پیشنهاد داد و این نان به خاطر سبوسی که دارد یکی از مقوی ترین نانها است

  2. حسین جان نثاری گفت:

    ابوریحان بیرونی ترازویی برای اندازه گیری وزن مخصوص جامدات و نیز تعین مقدار طلا و نقره در اجسام مرکب اختراع کرد این ترازوی دقیق برای این اندازه گیری ها استفاده می‌شد و چگالی سنج یکی دیگر از اختراعات او می باشد

  3. امیرعلی زندی گفت:

    در سال ۱۹۲۸، تسلا ۱٬۶۵۵٬۱۱۴ مین ثبت اختراع آمریکا را بنام خودش برای ثبت اختراع یک هواپیمای دو باله که قادر به برخاستن به صورت عمودی بود (هواپیمای عمودپرواز) دریافت کرد که هواپیما پس از «کج شدن تدریجی سیستم موتور بالا برنده» در پرواز تا زمان پرواز افقی مانند هواپیمای معمولی عمل می‌کرد.

    1. امیرعلی زندی گفت:

      نیکولا تسلا از اختراعات او بگم پرتوی مرگ یا پرتوی صلح ماشین زلزله که با بخار کار میکرد دوربین ذهن یکی از عجیب ترین اختراعات او بود انتقال دهنده بیسیم انرژی که با برق بشدت زیاد کار میکند در سال ۱۹۲۸، تسلا ۱٬۶۵۵٬۱۱۴ مین ثبت اختراع آمریکا را بنام خودش برای ثبت اختراع یک هواپیمای دو باله که قادر به برخاستن به صورت عمودی بود (هواپیمای عمودپرواز) دریافت کرد که هواپیما پس از «کج شدن تدریجی سیستم موتور بالا برنده» در پرواز تا زمان پرواز افقی مانند هواپیمای معمولی عمل می‌کرد.

  4. امیرحسین مشفقی گفت:

    الکساندر گراهام بل ———–> تلفن
    توضیحات :
    این دانشمند وقتی دید مردم برای صحبت کردن از راه دور نمی‌توانند کاری بکنند و سخت است فکری کرد و می‌خواست چیزی بسازد که بتوان از راه های دور روابط آسان شود الکساندر اولین تلفن را ساخت و این اولین پله برای ساخت لوازم الکترونیکی و هوش مند شد او این دستگاه را در سال ۱۸۹۶ میلادی به اجرا گذاشت و از اون استقبال زیادی شد و باعث شد که قیمت آن بسیار گران شود ولی بر مرور زمان چون لوازم الکترونیکی پیشرفته تری وارد این بازار شد قیمت آن کم شد و امروزه ما با سیم های زیادی لازم نیست کار کنیم و سیگنال هایی به نام اینترنت در دسترس است که به راحتی با مکالمه ، برنامه های مختلف می‌توانیم با هم از راه های خیلی دورتر حرفای خود را بزنیم

  5. فرزاد صادقی گفت:

    به نام خدا الکساندر گراهام بل زاده ی {۳ مارس ۱۸۴۷} است و در {۲ اوت ۱۹۲۲} دار فانی را وداع گفت. الکساندر مخترع* مبتکر و دانشمند اسکاتلندی امریکایی بود. الکساندر اختراعات زیادی داشت ولی بیشتر شهرت او به خاطر اختراع تلفن است.
    از دیگر اختراعات وی میتوان به فلزیاب و فضا کار اشاره کرد.
    محل تحصیل الکساندر در دانشگاه ادینبرو کالج دانشگاهی لندن.
    با تشکر

  6. فرزاد صادقی گفت:

    به نام خدا
    سال ۱۸۸۶ به عنوان تولد اتومبیل های مدرن شناخته میشود چرا که این سالی است که کارل بنز اولین اتومبیل خود را اختراع کرد.
    اولین اوتومبیل شرکت بنز در سال ۱۸۸۵ طراحی شد و یکسال بعد به ثبت رسید.
    ساخت اتومبیل چهار چرخ برای بنز تا سال ۱۸۹۳ طول کشید بنز نام اولین اتمبیل خود را ویکتوریا گذاشته است.
    گفته شده است که این خودرو تنها ۳ اسب بخار را به خریدار ارائه میداد و موتور ان فقط ۱۶۴۵ سیسی گنجایش داشت.
    با تشکر

  7. محمد حسن رضایی گفت:

    سان گالی در سال ۱۹۳۰ در کشور لهستان رادیا تور را برای گرما مکان های مسکنی اختراع کرد او برای شروع فقط ۳ کارگر داشت رفته رفته تعداد کار گران زیاد شد و توانست نسخ ه پیش رفته آن. ا بسازد البته در باره اختراع آن بحث زیادی است اما سان اولین مخترع رادیاتور یا گرمایش مدرن بوده است
    خیلی ممنون

  8. حسین افسری گفت:

    به نام خدا
    مخترع دینامیت آلفرد نوبل در ۲۸ مهر ۱۲۰۲ به دنیا آمد. او در جوانی با خانواده به سن پترز بورگ محاجرت و به آموزش علم شیمی پرداخت. او برای تخریب راحت تر و جابه جایی امن تر عناصری را ترکیب و دینامیت را ساخت. این ماده در سال ۱۸۶۷ به نام دینامیت ثبت شد.دینامیت قدر بسیار بالا و و آتش نمی گیرد. دینامیت قابل کنترل و به شکل و قدرت ها مختلف ساخته میشود.

  9. سید علی سجادیه گفت:

    ابوبکر محمّد بن زَکَریای رازی (۲۵۱ – ۳۱۳ ه‍جری قمری) همه‌چیزدان، پزشک، فیلسوف و شیمی‌دان ایرانی بود. رازی آثار ماندگاری در زمینهٔ پزشکی و شیمی و فلسفه نوشت و به‌عنوان کاشف الکل، جوهر گوگرد (اسید سولفوریک) و نفت سفید مشهور است. وی همچنین دربارهٔ کیهان‌شناسی، منطق و ریاضیات نیز آثاری دارد.او خود را نسخه اسلامی سقراط در فلسفه و بقراط در پزشکی می‌دانست.

  10. امیر محمد نیاسری گفت:

    سلام شاید شنیده باشید که مخترع گرامافون ادیسون است ولی مخترع تلفن کسی نیست جز،
    امیل برلینر
    مخترع آمریکایی آلمانی الاصل بود. صفحه گرامافون یکی از اختراعات او بود.
    میل برلینر شرکت گرامافون برلینر را در سال ۱۸۹۵ تأسیس کرد و در سال ۱۸۹۷ گرامافون کمپانی را در لندن و در سال ۱۸۹۸ دویچه گرامافون را در هانوفر، آلمان راه‌اندازی کرد، و شرکت برلینر گرام-او-فن کانادا را در مونترال در سال ۱۸۹۹ تأسیس کرد که در سال ۱۹۰۴ اجاره داده شد.
    همچنین از او به عنوان مخترع میکروفون هم یاد میشود

    1. امیر محمد نیاسری گفت:

      ببخشید بجای صفحه گرامافون نوشتم گرامافون

  11. امیر محمد منجوقی گفت:

    آلبرت انیشتن در سال ۱۸۷۵تا چشم به جهان گشوده ودر۱۹۵۵فوت شده است انیشتن یکی از معروف ترین ومشهور ترین دانشمندان جهان است انیشتن علم فیزیک را در شرایط خواصی دگرگون کرد ویک موقعیت واقعی را توضیح می دهد =نیروی جاذبه از انحنای مکان وزمان ناشی می شود وتوضیح فعلی گرانش در فیزیک مدرن است
    هم چنین انیشتن در سال ۱۹۲۱ برای کشف اثر فوتو الکتریک جایزه‌ی نوبل گرفت
    همچنین برای اساس تئوری کوانتوم برنده‌ی جایزه‌ی نوبل شد
    انیشتن یکی از بزرگ ترین اکتشاف گران علم فیزیک بود

  12. امیر محمد سعادتمند فرد گفت:

    سلام.قرن ها پیش انسان برای نوشتن وانتقال پیام از پاپیروس استفاده میکرد.اما از معایب پاپیروس، ظریف بودن آن و قیمت بالا بود وهمچنین پاپیروس به راحتی از بین میرفت و بعضی مواقع امکان داشت درست و صحیح و کامل به دست ان شخص و یا نفر نرسد. با توجه به این موضوع شخصی به نام سای لون یا تسای لون در سال ۱۰۵ میلادی با ترکیب چوب خیس خورده ، کنف ، پارچه کهنه و تور ماهی گیری نخستین برگه را اختراع کرد.

  13. مهرشاد همت یار گفت:

    جابربن حیان همه چیز دان ، شیمی دان ،ستاره شناس ،فیزیک دان و فیلسوف . وی را پدر علم شیمی نوین می دانند . کشف مواد شیمیائی متعددی همچون هیدروکلریک اسید ،نیتریک اسید ، تیزاب (مخلوطی از دو اسید یادشده که از جمله اندک موادی است که طلا را در خود حل می کند) ، سیتریک اسید (جوهرلیمو) ، و استیک اسید (جوهر سرکه )، همچنین معرفی فرایندهای تبلور و تقطیر که هر دو سنگ بنای شیمی امروزی به شمار می آیند ، از جمله یافته های اوست . او همچنین یافته های دیگری درباره ی روش های استخراج و خالص سازی طلا ، جلوگیری از زنگ زدن آهن ، حکاکی روی طلا ، رنگرزی و نم ناپذیر کردن پارچه ها و تجزیه ی مواد شیمیائی ارائه داد . از جمله اختراع های دیگر او ، قلم نوری است . قلمی که جوهر آن در تاریکی نیز نور می دهد . (احتمالا با استفاده از خاصیت فسفرسانس این اختراع را انجام داده است ) در آخر بذر دسته بندی امروز عنصرها به فلز و نافلز را می توان در دست نوشته های وی یافت .

  14. امیرعلی شیران گفت:

    توماس ادیسون»»»اختراع لامپ
    توماس اختراعات بسیاری داشت که یکی از اختراعات
    مهم او لامپ است⚡ اما افراد دیگر هم لامپ را تا حدودی کشف کرده بودند اما تنها ادیسون بود که این اختراع بزرگ را در قرن هجدهم ثبت کرد داستان این که توماس به فکر ساخت لامپ رسید این است«زمانی که مادر او بیمار بود و او به روشنایی نیاز داشت این اتفاق موجبجرقه ای برای ساخت چراغ شد..) 💡او برای ساخت چراغ بار ها تلاش کرد و این جمله زیبا را برای تلاش های ناموق خود را برای ساخت چراغ گفت:من ده هزار بار شکست نخورده‌ام. من یک بار هم شکست نخورده‌ام. من موفق شده‌ام ثابت کنم که ده هزار راه وجود دارد که نمی‌توان از طریق آن‌ها لامپ را اختراع کرد. زمانی که راه‌های بی‌فایده را حذف کردم، توانستم راه درست را پیدا کنم.”

  15. حسین سلیمی گفت:

    توماس آلوا ادیسون به انگلیسیThomas Alva Edison )
    11فوریه ۱۸۴۷-۱۸ اکتبر ۱۹۳۱ مهندس ، مخترع ، و کار آفرین اهل ایالات متحده امریکا بود که به عنوان بزرگ ترین مخترع تاریخ آمریکا توصیف شده است . او وسایل زیادی را در زمینه ی مختلف مانند=تولید الکتیریسیته،ارتباط جمعی،ضبط باز تولید صدا و تساویر متحرک توسعه داد.
    فیثاغورسدانشمند و ریاضی دان یونان باستان ، با تحقیق بر روی مثلث قائم الزیویه به این نتیجه رسید که همواره مساحت مربعی که با وتر یک مثلث قائم الزاویه ساخته می شود برابر است با مجموع مساحت دو مربعی که با اضلاع مجاور زاویه قائم ساخت می شود و این قانون بعد ها به عناوان رابطه ی فیثا قورس نامیده شد.

    حسین سلیمی کلاس هدف

  16. ابالفضل کرمی گفت:

    ابو جعفر محمد بن موسی خوارزمی
    ریاضی‌دان و ستاره‌شناس، فیلسوف، جغرافی‌دان و تاریخ‌دان.خوارزمی یک علم جدید و جدا از هندسه اختراع و تدوین کرد و آن را علم الجبر و المقابله نامید. وی را پدر علم جبر و از بزرگ‌ترین ریاضی دانان تاریخ نامیده‌اند. وی نقشه‌های زمین و آسمان را تهیه کرد و نقشه بطلیموس را نیز اصلاح کرد.

  17. علی رضا صفری گفت:

    به نام خدا
    لوتر بربنک او کاشف صدها گونه گیاهی جدید است. او در ۷ مارس ۱۸۴۹ در لنکستر، ماساچوست متولد شد. و در ۱۱ آوریل ۱۹۲۶ در سانتا روزا، کالیفرنیا درگذشت.
    لوتر علاقه زیادی به طبیعت داشت. سیب زمینی بور بنک پرکاربردترین نوع سیب زمینی در جهان است که او کشف کرده است. زمانی که بانکدار پوتالوما با او تماس گرفت و درخواست کرد تا ۲۰ هزار درخت آلو را تا پایان سال تحویل دهد که در زندگی او رویدادی بسیار مهم بود که در سال ۱۸۷۵ رخ داده بود

  18. علی جوانی گفت:

    هوشتانه یکی از کیمیا گران وفیلسوف ها و عالمان دوره هخامنشی بوده که در جنگ های مختلف توی نخشه ریزی نقش مهمی داشته
    از کار های او می توان به:
    کتاب الجامع: این کتاب توسط اصغر همتی در سال ۱۳۸۰ ترجمه شد
    مصحف فی الصناعه الالهیه
    کتاب فی الکیمیا
    رساله فی الخواص الحروف اشاره کرد او در دوره هخامنشی خیلی باعث پیشرفت ان ها شد.

  19. محمد امین پناهنده گفت:

    ابن هیثم
    اختراع ( اختراع ذربین و دوربین عکاسی)
    ماهیت کارها: ریاضی و فیزیک
    ابن میثم یکی از بزرگترین دانشمندان جهان اسلام است.
    به دید برخی پژوهشگران این هیثم اولین دانشمند است که توانست ،صوت، را محاسبه کند.
    ابن میثم با معیار متعارف اندازه‌گیری طول در زمان خود ، که واحد ذرع بود، سرعت نور و دور کره زمین را اندازه گرفت وی نخستین کسی است که ۷۰۰! پیش از نیوتن به برسی ویژگی های نور پرداخت. ابن میثم را اولین دانشمندی میشناسند که از روش مبتنی آزمایش در کارهایش استفاده میکرد.

  20. محمد مهدی کریم نژاد گفت:

    گالیله ۱۵۶۴-۱۶۴۲ دانشمند ایتالیایی بود.
    اثار گالیله پایه های فیزیک و نجوم مدرن را بنا کرده است.گالیله با اثری فوق العاده توانست ثابت کند که زمین به دور خورشید می چرخد ونه بر عکس .
    کمک های او به علم و بشریت همچنین شامل :
    اولین تلسکوپ ها و فرمول اینرسی است. او از طریق قدرت تلسکوپ توانست دنیای نجوم را متحول کند.

  21. علی سیرانی گفت:

    آلبرت اَینشتَین (به آلمانی: Albert Einstein؛ ۱۴ مارس ۱۸۷۹ – ۱۸ آوریل ۱۹۵۵) فیزیک‌دان نظری زادهٔ آلمان بود که نظریه نسبیت را به‌عنوان مهم‌ترین دستاوردش توسعه داد که در کنار مکانیک کوانتومی دو ستون فیزیک مدرن به‌شمار می‌روند. او به‌خاطر تاثیرش بر فلسفه علم نیز شناخته می‌شود.

  22. سید ابوالفضل حسینی گفت:

    تحقیق در مورد ابوعلی سینا:
    ابو علی سینا یکی از دانشمندان قدیمی و مشهور ایرانی است که نام و اوازه او در سراسر جهان پیچیده است ابن سینا در طول دوران حیات خویش اثار علمی متعدد ارزشمندی را پدید اورد به همین دلیل امروز جزء تاثیر گذارترین دانشمندان دنیا در جهان علم و گسترش دانش به شمار اورده می شود
    ابن سینا از همان کودمی به تمام موضوعات و تصاویر از زاویه ای تازه نگاه می کرد وهمین موضوع پدر اورا به این فکر واداشت که برای پرورش این هوش و استعداد در ذهن فرزندش باید به فکر اعمال اموزش های حرفه ای برای او باشد
    ابوعلی سینا در روز های اغازین ورودش به جهان علم و دانش سعی می کرد در علوم ریاضیات و پزشکی دارای تبحر و دانش بالا شود اما طولی نکشید که این دانشمند سرشار از دانایی در سایر علوم از جمله ریاضی، فیزیک، شیمی، ادبیات، موسیقی، منطق، نجوم و.. دارای علم و دانش بالاشد تا حدی که پس از مدتی بو علی سینا را دانشمندی همه چیز دان خطاب کردند
    کتاب هایی که ابن سینا نوشته است عبارت انداز:
    کتاب المجموع
    کتاب حاصل و المحصول
    کتاب البرّ والاثم
    کتاب الشفا
    کتاب القانون
    و…..

  23. علی گندم کار گفت:

    به نام خدا
    اوگوست و لویی لومیر (برادران لومیر)
    اولین کسانی بودند که فیلم سینمایی و سینماتوگراف را که برای پردازش فیلم های دوربین فیلم برداری کارایی داشته را اختراع کردند که پس از تکامل به تلوزیون های امروزی تبدیل شدند .این دستگاه در زمان خودش بسیار اعجاب انگیز بوده و در شهر پاریس به جهانیان عرضه گردیده .
    آنها چند فیلم را هم خودشان تولید کردند که
    ازمیان فیلم های آنها که اولین فیلم های دنیا بودند چند فیلم سینمایی و کمدی هم
    یافت می شود.
    (زمان تولد۱۹ اکتبر
    ۱۸۶۲ و
    زمان فوت۱۰ آوریل ۱۹۵۴)اوگوست
    (زمان تولد ۵ اکتبر ۱۸۶۴وزمان فوت ۶ ژوئن ۱۹۴۸ ) لویی

  24. محمدمهدی حق شناس گفت:

    به نام خدا
    ابوالوفا محمد بوزجانی یکی از دانشمندان ایرانی است که در نیشابور به دنیا آمد. او یک ریاضی دان و منجم بود که به جمع آوری جداول سینوس ها و تانژانت ها در فاصله های ۱۵ دقیقه اعتبار دارد او همچنین توابع سینوس و کوسینوس را معرفی کرد، و همچنین روابط متقابل بین شش خط مثلثاتی مرتبط با یک کمان را مورد مطالعه قرار داد. و در نجوم کتاب المجست او را عرب ها در قرن های وسطی به طور گسترده خواندند برای تجلیل از مقام علمی این دانشمند، دهانهٔ یکی از آتشفشانهای ماه را بوزجانی نام نهاده‌اند. باتشکر

  25. محمد صدرا کفعمی گفت:

    جیمزوات،۱۷۳۶در گریناک اسکاتلند زاده‌شد. از کودکی، کم‌بنیه و ظریف بود. برای همین، او را به مدرسه نفرستادند و پدر و مادرش در خانه به تربیت او پرداختند.
    جیمز وات، تخیل قوی داشت و کم‌کم به امور فنی و مهندسی علاقه‌مند شد. او به ستاره‌شناسی، همچون ریاضیات علاقه داشت و ساعت‌ها دراز می‌کشید و به ستاره‌ها نگاه می‌کرد.
    جیمز وات با کامل کردن دیگ بخار، خدمت بزرگی به فیزیک و مکانیک کرد. اختراع چگال‌گر بخار از سوی او به صرفه‌جویی زیادی در سوخت و گسترش استفاده از نیروی بخار انجامید.
    به‌افتخاراو،واحد توان در اس‌آی، وات نامیده‌ می‌شود. هر وات، یک ژول بر ثانیه است. از دیگر واحدهای توان، اسب بخار است که تقریباً معادل ۷۴۶ وات می باشد.جیمز وات، ۱۸۱۹، در ۸۳ سالگی درگذشت.

  26. امیر حسین افشاری گفت:

    رابرت هوک……》 اختراع میکروسکپ
    رابرت هوک یکی از مخترعان ۴۰۰ سال پیش بود که توانست در طول سده هجدهم میکروسکپ را اختراع کند.
    با اولین میکروسکپ توانست چوب پنبه را بصورت حفره هایی درهم با دقت ببیند و اصطلاح سلول هم از اینجا شکل گرفت که به معنی حفره کوچک است.
    پس از ان هم میکروسکپ های دیگری آمد مانند میکروسکپ های نوری یا کامپیوتری که سلول ها را با دقت بیشتری ببینند

  27. سهیل زرگریان گفت:

    جوهانس کپلر
    ریاضیدان و ستاره شناسی که در سال ۱۵۷۱ در المان متولد شد
    قوانین کپلر:۱-قانون بیضی ها۲-قانون مساحت ها۳- قانون دوره های گرد
    قانون اول: او کشف کرد که سیارات در مداری بیضی گون و منظم در حال چرخش به دور خورشیدندو اینکه مدار بیضی شکل دو کانون دارد و خورشید در یکی از انهاست
    قانون دوم:او فمهمید که از یک ماه تا ماه دیگری که یک سیاره در مدار خود حرکت میکندو فاصله ی ان تا خورشید مساحتی یکسان تا ماهی دیگر را دارد{احتمالا نفهمیدید}
    قانون سوم: پس هر چقدر سیارها از خورشید دورتر باشند کندتر میچرخند و بلعکس

    1. امیرطاها نقاش زرگریان گفت:

      بی نظیر عجب تحقیقی

  28. مهران ثانی گفت:

    مارتین کوپر:تلفن همراه
    مارتین کوپر متولد ۲۶ دسامبر ۱۹۲۸ در آمریکا که در شرکت موتورولا به عنوان مهندس الکترونیک کار می کرد و اولین کسی بود که با تلفن همراه خود در ۳ آوریل ۱۹۷۳ حرف زد، در سریال علمی تخیلی(پیشتازان فضا) وقتی کاپتان کرک(یکی از شخصیت های اصلی فیلم)با گوشی بی سیمی حرف می زد ایده ساخت تلفن همراه به فکر او خطور کرد. او می گوید:ما در شرکت موتورولا از سال ۱۹۷۳ که از اولین تلفن همراه رونمایی کردیم تا سال ۱۹۸۳ که اولین سرویس تلفن همراه شروع به کار کرد ۵ مدل تلفن همراه ساختیم که هر کدام از قبلی کوچک تر بودند.
    او نیز از این اختراع خود به خاطر اینکه مردم بیش از حد به آن ور می روند و از زندگی خود عقب می افتند متنفر است.

  29. محمد امین اعظمی گفت:

    لوییس بریل اختراع خط بریل برای نابینایان

    او در ژانویه ۱۸۰۹ در فرانسه به دنیا آمد . او ابتدا کم بینا بود و سپس از هر دو چشم نا بینا شد. او بعدا به پاریس رفت و بیشتر عمر خود را در پاریس گذرانده است. مربی و معلم و مخترع یک سیستم خواندن و نوشتن برای استفاده ی نابینایان بود . سیستم او با نام خط بریل به طور گسترده ای در دنیا توسط نابینایان برای خواندن و نوشتن استفاده میشود . او چون خود نیز نابینا بود برای راحتی خود و دیگر انسان های مثل خودش این خط را اختراع کرد

  30. محمدجواد کریمی گفت:

    زکریای رازی{کاشف الکل}همه چیز دان و شیمی دان ایرانی بود.رازی آثار ماندگاری در زمینه ی پزشکی و شیمی و فلسفه نوشت و به عنوان کاشف الکل جوهر گوگرد و نفت سفید مشهور است.
    او در تاریخ ۲۷اوت متولد می شود و در تاریخ ۳۱ اکتبر به رحمت خدا می رود.وی در رشته ها ی کیمیا گری-فیلسوف و پزشک فعالیت می کرد که همین کار های او باعش شهرت او در جهان شد.
    به گفته ی جرن سارتن{پدر علم جهان} این داشمند بزرگ بزگترین پزشک ایران در زمان سده های میانه بوده.
    به پاس زحمات فراوان رازی در دارو شازی روز ۵ شهریور ماه روز بزرگ داشت رازی شیمی دان بزرگ ایرانی و روز دارو ساز نام گذاری شده است

  31. صالح کریمی گفت:

    به نام خدا تحقیق در باره ی یوهان گوتنبرگ
    مردم بیشتر گوتنبرگ را به ساخت دستگاه چاپ می شناسند که نام گوتنبرگ در کتاب اجتماعی ششم هم آمده بود و او هم توانست که حروف چینی را به ماشین چاپ اضافه کن خیلی از ما ها برگه های مان را چاپ کرده ایم و باید بخاطر این اختراع از گوتنبرگ تشکر کنیم

دیدگاهتان را بنویسید